codziennie nowe aktualizacje
Makaron ryżowy House of Asia - informacje o produkcie
Makaron ryżowy House of Asia to jeden z najpopularniejszych makaronów ryżowych na polskim rynku.
Jego skład jest bardzo prosty: to tylko mąka ryżowa i woda. Zatem to produkt naturalny, bezglutenowy i lekkostrawny, co więcej zawiera sporo wartości odżywczych. 100 g produktu ma 368 kalorii.
Ten makaron ryżowy doskonale pasuje do dań kuchni tajskiej, jednak nie tylko! Świetnie komponuje się także z polskimi sosami, ponadto doskonale smakuje jako dodatek do zup.
Warto wiedzieć, że House of Asia oferuje makaron ryżowy o grubości 5, 7 lub 10 mm oraz vermicelli (cienkie niteczki).
Makaron ryżowy House of Asia jest dostępny w większości supermarketów, a cena 200-gramowego opakowania to ok. 5 zł.
Nasza opinia o makaronie ryżowym House of Asia
Makaron ryżowy House of Asia jest niezwykle lekki i łatwy w przygotowaniu. Ma delikatny smak, dlatego świetnie komponuje się z wieloma daniami, przechodząc smakiem i aromatem każdego z nich.
Naszym zdaniem to doskonały zamiennik zwykłego makaronu – idealna opcja dla osób, które nie jedzą bądź unikają produktów glutenowych.
Jego dużym plusem jest naturalny skład, ponadto zawiera sporo wartości odżywczych, więc doskonale sprawdzi się jako składnik rodzinnego obiadu.
Zachęcamy do eksperymentów i próbowania nowych rzeczy! Raz na jakiś czas warto zastąpić zwykły makaron czymś bardziej egzotycznym, ale wcale nie mniej smacznym i odżywczym. Makaron ryżowy House of Asia jest wart spróbowania.